Showbiz

#new moon #record #incasari

New Moon - record de incasari dupa doar 3 zile

New Moon a fost lansat vineri, 20 noiembrie, in cinematografele din SUA si a muscat puternic din box- office , devenind unul dintre filme cu cele mai bune incasari din istorie, scrie Variety.

Filmul cu vampiri a incasat in numai trei zile de rulare pe ecranele din State peste 140 de milioane de dolari, iar pe plan international a strans peste 118 milioane. Pana acum New Moon a adus producatorilor aproape 260 de milioane de dolari dupa doar un weekend petrecut in cinema si evident se claseaza pe prima pozitie a box-office-ului american si international.

Pe locul al doilea in clasamentul incasarilor de peste ocean se afla drama cu subiect sportiv The Blind Side, cu Sandra Bullock in rolul principal. Filmul a avut incasari de aproape 35 de milioane de dolari.

Pe treapta a treia a box-office-ului american a coborat pelicula apocaliptica 2012, care in zece zile de rulare pe ecrane a obtinut  incasari de aproape 450 de milioane de dolari. Pe locurile patru si cinci s-au clasat filmele de animatie Planet 51 si A Christmas Carol cu incasari de peste 12 milioane de dolari.

The Twilight Saga: New Moon are premiera in Romania vineri, 27 noiembrie. Urmareste trailerul filmului:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea