Showbiz

#riley keough #mad max 4 #elvis presley #nepoata

Nepoata lui Elvis Presley joaca in Mad Max 4

Mad Max 4 inca aduna staruri pe afis, desi productia sa este departe de a incepe in curand. Ultima venita in distributia lui Fury Road este nepoata lui Elvis Presley, Riley Keough , anunta Empire Online.

Se zvoneste ca din cauza amanarilor repetate in ceea ce priveste data de incepere a filmarilor, Mad Max 4 a pierdut cateva nume importante care se aratasera interesate de proiect, dar regizorul George Miller reuseste inca sa atraga destule vedete.

Potrivit blogului Heat Vision, povestea din Mad Max 4 este inca un secret bine pastrat, desi se stie ca actiunea are loc la putin timp dupa evenimentele din Mad Max: Beyond Thunderdome, asa ca personajul principal ar putea fi interpretat fara probleme de Tom Hardy, unul din starurile din Inception, care vorbit in urma cu cateva saptamani despre rolul sau in partea a 4-a a seriei.

De data aceasta, Max va trebui sa proiejeze un grup de cinci femei care isi spun The Five Wives (Cele cinci sotii). Una dintre aceste femei va fi jucata de Riley Keough, alaturi de Adelaide Clemens si Zoe Kravitz (pare ca regizorul Miller tine sa pastreze traditia rock starurilor in film, avand in vedere ca Zoe este fata lui Lenny Kravitz, iar Riley – nepoata Regelui).

Teresa Palmer (The Sorcerer’s Apprentice) este trecuta si ea ca facand parte din distributia lui Mad Max: Fury Road, desi actrita a negat ca ar juca in film. Mai are destul timp sa se razgandeasca.

Pana in acest moment, singurii actori confirmati 100% sunt Charlize Theron si Nicholas Hoult.

Riley Keough s-a lansat in showbiz ca model, iar recent a avut doua roluri secundare in The Runaways si The Good Doctor. In prezent filmeaza pentru pelicula Jack and Diane.

Din moment ce filmarile pentru Mad Max 4 nu vor incepe mai devreme de primele luni ale anului viitor, nu va asteptati sa vedeti filmul la cinema inainte de 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea