Showbiz

#broken strings #single #colaborare #nelly furtado #james morrison #rock #pop

Nelly Furtado in duet cu James Morrison


James Morrison a inregistrat o colaborare cu Nelly Furtado la piesa " Broken Strings ", informeaza Universal Music Romania.

„Broken Strings” este primul duet din cariera lui Morrison. Piesa reprezinta cel de-al doilea single de pe „Songs For You, Truth Fo Me”, noul album James Morrison. Single-ul urmeaza sa fie lansat pe data de 8 decembrie

Nelly Furtado s-a declarat extrem de incantata de colaborarea cu James Morrison: „Eu si James ne-am distrat de minunte in Toronto in noaptea in care am inregistrat aceasta piesa. Rade mult, fumeaza mult si are o voce a naibii de buna. In plus, la mixaj, vocea sa a iesit mult mai puternica decat a mea. Multumesc baieti pentru ajutor. Data viitoare cand ne vedem poate imi da niste lectii de canto , sau macar ma invata cateva siretlicuri”

"Songs For You, Truth For Me", albumul de pe care face parte acest duet a fost lansat pe 29 septembrie 2008 . In doar cateva saptamani materialul s-a vandut in peste 200.000 de exemplare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea