Showbiz

#bijuterii #diamante #natalie portman # screen actors guild awards

Natalie Portman a purtat diamante de 2 milioane de dolari la Screen Actors Guild Awards

Actrita Natalie Portman a stralucit atat la propriu, cat si la figurat, duminica seara, la gala de decernare a premiilor Sindicatului actorilor americani ( Screen Actors Guild Awards ).

Natalie a pasit pe covorul rosu intr-o tinuta pe masura evenimentului: rochie alba creata de casa Azzaro, o genta plic Roger Vivier si, ca piese de rezistenta, bijuterii de la Tiffany in valoare de doua milioane de dolari.

Natalie Portman nu a plecat cu mana goala de la aceasta ceremonie, actrita fiind recompensata cu premiul pentru cea mai buna actrita , pentru rolul din productia Black Swan.

De altfel, Natalie Portman are sanse mari sa castige anul acest si un Oscar, la categoria “Cea mai buna actrita in rolul principal”.  La aceeasi categorie mai concureaza: Annette Bening  ( The Kids Are All Right ), Nicole Kidman (Rabbit Hole),  Jennifer Lawrence (Winter's Bone) si Michelle Williams ( Blue Valentine ).

Gala de decernare a premiilor Oscar va avea loc duminica, 27 februarie, la Kodak Theatre din Los Angeles si va fi prezentata de duo-ul James Franco  si Anne Hathaway.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea