Showbiz

#natalie imbruglia #topless #videoclip #album #melodie

Natalie Imbruglia - topless in cel mai recent videoclip

natalie imbruglia spera ca fostul sot va avea parte de tot ce isi doreste in viata, insa in partea a doua a clipului nu mai este atat de optimista.

Cantareata Natalie Imbruglia apare topless in cel mai recent videoclip al sau, Want, care face parte de pe album Come to life. Melodia Want este scrisa de Chris Martin de la Coldplay.

"Propunerea lui Chris a venit pe neasteptate. Este un barbat incredibil de generos. Este foarte dragut", a spus Natalie.

Videoclipul in care Natalie se filmeaza singura cu o camera pe care o tine in mana, a fost realizat de regizorul Diane Martel, care a mai colaborat si cu The Pussycat Dolls si Ciara. Filmarile videoclipului au avut loc pe 25 august si o prezinta pe Imbruglia in doua ipostaze: una fericita si una trista .

Albumul Come to life, de pe care face parte si melodia Want, este cel de-al patrulea album al lui Natalie Imbruglia si va fi lansat pe 5 octombrie in Marea Britanie.

"Eram singura. Renuntasem si la casa mea de productie, asa ca ma simteam foarte libera si vroiam sa exprim cumva aceasta libertate. Vroiam sa incerc ceva nou, ceva mult mai sexy si indraznet decat tot ce facusem pana atunci", s-a confesat Natalie.

Natalie Umbruglia - Want:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea