Showbiz

#naomi watts #cascadorii #the international #thriller

Naomi Watts se teme de cascadorii

Actrita australiana Naomi Watts se teme sa-si faca singura cascadoriile, scrie pr-inside.com.

Watts este foarte fericita sa lase scenele periculoase in seama unor cascadori bine pregatiti. Chiar in timpul filmarilor la cea mai recenta productie in care joaca, thriller-ul The International, dublura actritei australiene a fost ranita in timp ce filma o scena de urmarire foarte periculoasa.

"Nu ma intereseaza sa incerc cascadorii . Mi s-a parut destul de greu sa stau intinsa pe asfaltul rece; si asta e o cascadorie din punctul meu de vedere”, a afirmat Watts.

In The International, Naomi Watts interpreteaza rolul asistentei unui procuror districtual care-si uneste fortele cu un agent Interpol (Clive Owen) in incercarea de a combate un sistem bancar corupt.

Naomi Watts, care l-a nascut in luna decembrie pe cel de-al doilea fiu al sau impreuna cu actorul Liev Schreiber, este tentata insa de altfel de cascadorii: cele de imagine. Recent, vedeta a aparut goala pe balconul hotelului din California unde era cazata, fiind imediat fotografiata de paparazzi. Pozele nud ale actritei au inundat apoi internetul si blogosfera .

Urmareste trailerul filmului The International.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea