Showbiz

#ciocolata #reclama #naomi campbell

Naomi Campbell, suparata ca i s-a folosit imaginea intr-o reclama la ciocolata

Naomi Campbell (41 de ani) este extrem de furioasa din cauza unei reclame care promoveaza un baton de ciocolata, intrucat i s-a folosit numele, fara permisiunea ei.

Modelul britanic se declara “socat si ranit" vazandu-si numele pe panourile publicitare si in ziare, in campania de promovare a ciocolatei Dairy Milk Bliss, produsa de Cadbury.

Reclama respectiva arata un baton de ciocolata inconjurat de diamante, insotit de sloganul: "Da-te la o parte Naomi , avem o noua diva in oras",

"Sunt socata . Este suparator atunci cand cineva te descrie folosind ciocolata - nu doar pentru mine, ci pentru toate femeile de culoare si toate persoanele de culoare. Nu gasesc niciun fel de umor in acest lucru. Este insultator si daunator", a declarat Naomi Campbell pentru publicatia The Independent.

Intre timp, compania producatoare a luat masuri, bannerele fiind retrase.

"Reclama reprezinta o abordare vesela referitoare la pretentiile sociale sugerate de produsul Cadbury Dairy Milk Bliss. Noi nu am produce niciodata un tip de marketing care ar putea sa aduca o ofensa unui segment al societatii. Reclama nu mai este difuzata. Nu intentionam sa repetam aceasta campanie", a declarat reprezentantii producatorului de ciocolata Cadbury.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea