Showbiz

#rapp #pop #dance #snoop dogg #barack obama #madame tussauds #los angeles

Muzeul Madame Tussauds expune statuia de ceara a rapperului Snoop Dogg

Muzeul Madame Tussauds din Los Angeles gazduiste de luni statuia de ceara a cantaretului Snoop Dogg . Acesta este primul muzician in viata care a fost expus in celebrul muzeu anunta vegasdeluxe.com.

Copia fidela din ceara a rapperului valoreaza 300.000 de dolari . Aceasta este expusa in sectorul dedicat vedetelor si persoanelor publice si este usor de observat datorita coditele impletite, care, in viata cotidiana a artistului, sunt considerate distinctive pentru acesta.

Statuia este decorata chiar cu hainele artistului pe care Snoop Dogg le-a donat anul trecut cand sculptorii muzeului i-au luat masurile necesare realizarii "operei" de arta.

Conform revistei People, Snoop Dogg a anuntat ca este onorat sa fie imortalizat in celebrul muzeu alaturi de personalitati prrecum presedintele Statelor Unite, Barack Obama.

Tupac Shakur si Biggie Smalls sunt alte vedete ale muzicii rapp ale caror copii din ceara au fost expuse la Madame Tussauds.  

Drop It Like It's Hot 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea