Showbiz

#nominalizari #monden #prezentatoare #mtv europe music awards #katy perry #rock #pop

MTV Europe Music Awards 2008 va fi prezentat de Katy Perry

 
Cantareata Katy Perry va prezenta premiile din acest an, conform AP.

Pe langa debutul ca prezentatoare de evenimente, proaspata atractie a topurilor de specialitate din intreaga lume, este si nominalizata la 2 categorii in cadrul evenimentului ce va avea loc la Liverpool.

Katy Perry, a carui single „ ” a fost vandut in peste 5 milioane de copii in lumea intreaga, concureaza la la categoriile: „Best New Act” si „Most Addictive Track”.

„Katy Perry este unul dintre cei mai proaspeti si de succes artisti care au aparut pe scena muzicii internationale anul acesta, lucru confirmat si de cele doua nominalizari la premiile de anul acesta”, a informat producatorul executiv al , Richard Godfrey.

„Sa calc pe urmele unor artisti precum Christina Aguilera , Tom Jones , P Diddy si Snoop Dogg , care au gazduit acest eveniment, este pentru mine o onoare incredibila – ei (organizatorii, n.r.) stiu oare in ce s-au bagat?”, a marturisit amuzata, Katy Perry.

Decernarea premiilor MTV Europe Music Awards de anul acesta va avea loc in data de 6 noiembrie , la Liverpool, pe Echo Arena.

La aceasta categorie vor participa si artistii romani Dan Balan, Smiley, Tom Boxer, Morandi si Andra, nominalizati fiind la categoria „ Best Romanian Act ”.

Pe langa pregatirile pentru acest eveniment, Katy Perry se ocupa in continuare de cariera sa muzicala. De curand artista a lansat un nou videclip pentru piesa „ Hot n Cold ”.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea