Showbiz

#top nielsen #save me #clasament #muzica #randi #morandi #dance #. marius moga

Morandi, numarul 1 in topurile din Romania

 
Trupa Morandi a urcat pe pozitia 1 in topul Nielsen de aceasta saptama cu noul single, „ Save Me ”.

Melodia „Save Me” este cel mai difuzat produs muzical la ora actuala, avand parte de sustinerea radiourilor cat si a posturilor tv locale.

De asemenea si videoclipul realizat pentru acest hit a starnit admiratia publicului, fiind vizionat pe You Tube de cel acasa .ro/putin" title="putin">putin 4.800.000 de ori.

Noul single nu are cuatare doar la publicul roman. Creatia lui Marius si a lui Randi are succes si in alte tari precum Rusia, Polonia, Ucraina, Cehia sau Bulgaria, unde ocupa primele locuri in topurile de specialitate.

In ceea ce priveste planurile de viitor ale trupei, este important de precizat ca, pe 29-30 octombrie, Morandi va lua drumul spre Praga pentru a promova lansarea celui mai recent LP, "N3XT" in Cehia.

Aici, pe langa sedintele foto , aparitiile la TV si interviuri, Marius si Randi vor sustine si un spectacol de promovare in clubul Misch Masch din inima orasului Praga.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea