Showbiz

#conditie fizica #2009 #monden #top #posterior #fund #gabriela #monica irimia #cheeky girls #dance

Monica (Cheeky Girls) vrea sa aiba fundul anului

Monica Irimia , una dintre cele 2 gemene Cheeky Girls , de „cel mai frumos al anului 2009”, conform cotidianului The Sun.

Stiind ca este foarte greu sa ajungi la acest statut, Monica munceste din greu pentru a-si indeplini visul.

"Imi lucrez corpul foarte mult, circa 2-3 ore pe zi. Este ca un job. Vreau sa fiu sanatoasa si in forma, astfel incat lumea sa nu mai spuna ca arat ca o ciudata. Am avut depresii si am suferit de anorexie circa 2 ani, dar acum sunt mandra ca-mi pot arata formele. Cred ca arat bine. Orice fata viseaza sa intre in competitie pentru cel mai frumos posterior al anului. Sper sa fiu apreciata de fani", a marturisit controversata geamana.

Ca orice femeie care-si iubeste si sustine copilul, Margareta, mama celor 2 odrasle din Transilvania, este de parere ca fata ei are mari sanse sa obtina acest titlu.

"Monica are un fund fabulos. Ea este mai sportiva decat Gabriela, insa nu pot vedea mari diferente intre ele. Sunt mandra ca am doua fete frumoase ", a declarat mama celor 2 gemene.

In alta ordine de idei, fetele de la Cheeky Girls vor fi concurente in „Escape From Takeaway Jail”, controversatul show de televiziune, prezentat de celebrii Ant si Dec.

In cadrul acestei emisiunii-concurs, gemenele Monica si Gabriela Irimia vor trece printr-o serie de probe din cele mai ciudate pentru a demonstra ca merita sa iasa din inchisoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea