Showbiz

#moise #profet #biblie #film

Moise - pe marile ecrane

Compania de productie Century Fox vrea sa realizeze povestea lui Moise pentru marile ecrane. Pelicula va fi asemanatoare cu filme precum 300 si Braveheart , informeaza aceshowbiz.com.

Producatorii spun ca filmul va fi unul de actiune, insa va pastra si cateva momente clasice, precum cele din Braveheart.

Adam Cooper si Bill Collage, care au realizat scenariul pentru filmul lui Timur Bekmambetov, Moby Dick , vor rescrie povestea profetului Moise. Filmul se va centra asupra vietii lui Moise: copilaria, adoptia sa in familia regala a Egiptului si apoi exilul. Peter Chernin si Dylan Clark sunt producatorii acestui film.

Povestea biblica a lui Moise a fost transpusa de nenumarate ori pe marile ecrane. Cel mai celebru ramane insa filmul din 1956 cu Charlton Heston. Pelicula a castigat premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale si a fost nominalizat la alte sase categorii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea