Showbiz

#pop #dance #alte-genuri #muzica #imnul turistic al romaniei #elena udrea #ministrul turismului #litoral #turism #concert #compozitor #1 mai #. marius moga

Moga compune pentru Elena Udrea

Elena Udrea, ministrul Turismului, a declarat aseara in cadrul show-ului Happy Hour ca „ Imnul turistic al Romaniei ” a fost compus de catre Marius Moga.

Noul imn va avea lansarea pe 1 mai, pe litoralul romanesc, intr-un show care il va avea ca invitat si pe Gheorghe Zamfir .

Desi nu a vrut sa spuna cine va interpreta aceasta melodie, Elena Udrea a tinut sa precizeze ca „sigur este ceva ce va face senzatie (...) si va fi hitul verii”.

In cea ce priveste partea financiara, ministrul turismului a tinut sa spuna ca nu stie exact cat a cerut „micul Mozart” pentru compunerea „Imnului turistic al Romaniei”, dar clar „nu mult”.

Daca stam sa ne luam insa dupa afirmatia facuta de Stefan Lungu, director de comunicare in Ministrul Turismului, cu doar cateva zile inainte, „crearea imnului a costat aproximativ 10.000 de euro”. Putin, nu...avand in vedere ca e criza?!

De asemenea, tot Stefan Lungu a facut public si numele celui care va canta imnul: nimeni altul decat maestrul Gheorghe Zamfir.

Lansarea „Imnului turistic al Romaniei” va fi pe 1 mai, in cadrul concertului organizat de Ministerul Turismului pe litoral. Noul cantec va beneficia si de un videoclip.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea