Showbiz

#alte-genuri #folk #rock #mircea baniciu #concert #sala palatului #3 decembrie 2008 #mircea vintila #marius batu

Mircea Baniciu va canta alaturi de fiica sa


Mircea Vintila , Ioan Gyuri Pascu , Marius Batu vor canta alaturi de Mircea Baniciu , in cadrul concertului pe care acesta il va sustine pe 3 decembrie la Sala Palatului din Capitala. Baniciu va fi companiat la acest eveniment de tripa Pacifica, in componenta Teo Boar, Cristi Iorga, Marian Mihailescu si Vlady Cnejevici. Pe aceeasi scena cu Mircea Baniciu vor mai evolua Ioji Kappl, Costin Petrescu precum si Ana Baniciu, fiica artistului.

“Va fi un spectacol deosebit in care i-am invitat pe cei pe care i-am avut alaturi pe scena in diferite perioade si in diferite formule. Voi aborda un repertoriu mai special, cu piese cantate mai rar sau chiar deloc in spectacole, incercand sa le aduc aminte de Pasarea Colibri , de Baniciu anilor ‘80 si bine-nteles de Phoenix.”, a declarat Mircea Baniciu.

Album pentru colectionari

Cu aceasta ocazie se va lansa pe piata si un album de colectie “Baniciu - vinyl collection” care contine 4 CD-uri cu piesele originale aparute pe discuri vinil in anii ‘80 - ‘90: "Tristeti provinciale" (1981), "Ploaia" (1984), "Secunda 1" (1988) si "Secunda 2" (1992).

“Este un album foarte asteptat, pentru ca foarte multi m-au rugat de-a lungul timpului sa reeditez cumva acele piese. Vroiau piesele orginale, asa cum au fost inregistrate atunci. Le-am remasterizat si le prezint acum publicului intr-o colectie deosebita.”, a adaugat folkistul.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului s-au pus in vanzare in reteaua magazinelor Diverta, Germanos, Carrefour Voyage, Music Shop, Librariile Carturesti, Magazinul Muzica, Sala Palatului si online pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro. Exista 4 categorii de bilete: 200 RON, 150 RON, 100 RON, 80 RON, 50 RON.

Urmareste cateva inregistrari video din recitalul sustinut de Mircea Baniciu pe 1 iunie 2008 la Palatul Copiilor din Bucuresti

"Andrii Popa"

"Vara la tara"

 


"Mica Tiganiada"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea