Showbiz

Milla Jovovich va juca intr-un nou thriller

Milla Jovovich si Kiele Sanchez au semnat pentru a interpreta rolurile principale intr-un nou thriller hollywoodian, A Perfect Getaway, a carui regie este semnata de David Twohy.

Jovovich si Sanchez se alatura astfel distributiei din care mai fac parte Timothy Olyphant (Hitman) si Steve Zahn (Sahara, Rescue Dawn) in thriller-ul produs de MGM. Filmul spune povestea unui cuplu de tineri casatoriti, care in timpul lunii de miere petrecute in Hawaii, intalnesc doi autostopisti, ce se dovedesc a fi niste criminali fara scrupule.

Milla Jovovich va juca rolul sotiei lui
Steve Zahn, iar actrita Kiele Sanchez va interpreta rolul partenerei lui Timothy Olyphant. Filmarile vor incepe la sfarsitul lunii martie, in Puerto Rico si Hawaii.

Kiele Sanchez a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in ultimul sezon al celebrului serial Lost, iar de curand a terminat filmarile la un alt thriller, Insanitarium. Pe Milla Jovovich ati putut-o vedea recent pe marile ecrane in ultima parte a trilogiei Resident Evil , Resident Evil: Extinction.

Trailer Resident Evil: Extinction


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea