Showbiz

#relatii #actrita #hollywood #monden #milla jovovich

Milla Jovovich a aparut goala in Maxim

Actrita a aparut goala in Maxim. Pozand provocator in lenjerie intima (pe coperta) si nud, in pictorialul din interior, Milla este vedeta noului numar al acestei reviste.

Frumoasa ucraniana, in varsta de 33 ani, a ales insa sa nu-si expuna zonele intime, optand mai degraba pentru un pictorial ce da frau liber fanilor la imaginatie .

Milla JovovichIn afara vietii sale profesionale prospere, Milla este in toi cu planurile de nunta. Aceasta se pregateste intens pentru momentul in care va deveni sotia cineastului Paul Anderson, cu care este logodita de 6 ani.

La nunta, Milla va fi invasmantata cu o rochie realizata chiar de ea. "Este o rochie super-simpla, insa frumoasa ca o rochie mini din anii '60 - '70. Este foarte frumoasa", si-a prezentat Milla Jovovich rochia de mireasa.

Conform informatiilor aparute prin tabloidele din State, ceremonia se va desfasura la Hollywood in decursul saptamanii viitoare. Desi, pana acum nu au oficializat relatia, cei 2 indragostiti au impreuna o fetita pe nume Ever Gabo.

Urmareste trailer-ul filmului Resident Evil: Extinction cu Milla Jovovich in rolul principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea