Showbiz

#prietena #taylor swift #tatuaj #miley cyrus

Miley Cyrus vrea s-o tatueze pe Taylor Swift

Miley Cyrus incearca s-o convinga pe Taylor Swift sa-si faca un tatuaj pentru a-i pune in evidenta imaginea de star rock , scrie femalefirst.co.uk.

Vedeta in varsta de 17 ani din Hannah Montana vrea ca prietena ei sa-si tatueze cuvintele "Just Breathe", pe care Miley le are imprimate pe corp in dreptul inimii.

Taylor Swift nu s-a lasat insa convinsa de buna ei prietena, mai ales ca blondina nu a calcat niciodata pragul unui salon de tatuaj. “Mama m-ar omori daca ar afla! Pe langa asta, urasc acele”, a spus Taylor intr-un interviu acordat unei reviste americane.

Miley este o mare fana a tatuajelor, mai ales ca fratele sau, Trace – vocalul trupei Metro Station, si tatal sau – cantaretul de country Billy Ray Cyrus, au nenumarate astfel de desene, iar tanara cantareata este hotarata sa le calce pe urme.

“Am un tatuaj asemanator cu al tatalui meu si vreau sa-mi mai fac unele care sa semene cu cele ale fratilor mei”, a afirmat Miley, mandra de pasiunea sa pentru tatuaje .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea