Showbiz

Miley Cyrus se gandeste la casatorie?

Despartirea dintre Miley Cyrus si Liam Hemsworth nu a durat mult. Cele doua vedete s-au impacat, iar, mai nou, Miley are ganduri serioase cu iubitul ei, spun surse apropiate cuplului citate de showbizspy.com.

Cyrus si Hemsworth s-au intalnit la filmarile dramei The Last Song si s-au despartit in urma cu cateva luni, dar acum s-au impacat. Apropiatii celor doi afirma ca Miley vrea o relatie serioasa , ba mai mult, isi doreste chiar un inel din partea iubitului ei si nu pierde nicio ocazie pentru a-i atrage atentia.

“Miley este o persoana foarte matura, mai ales datorita vietii pe care a dus-o pana acum si, probabil, din aceasta cauza are o viziune serioasa asupra unei relatii”, a explicat o sursa din cercul de cunoscuti ai vedetei.

S-a impacat cu Liam si este foarte indragostita de el. Vorbeste chiar de casatorie. Stie ca este inca tanara, dar vrea o relatie serioasa”, a spus aceeasi sursa.

Miley Cyrus, 17 ani, a mai vorbit si in trecut despre dragostea ei pentru Hemsworth. “Imi deschide usa . Locuiesc in Los Angeles de 3 ani si niciun tip nu mi-a deschis pana acum usa. Am fost impresionata”, a povestit vedeta foarte incantata de iubitul ei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea