Showbiz

#miley cyrus #muzica #pop #rock

Miley Cyrus se cearta cu fostul iubit pe Twitter

Miley Cyrus este prinsa intr-un razboi al cuvintelor cu fostul ei prieten, Justin Gaston , pe comunitatea Twitter, transmite femalefirst.co.uk.

Actrita din Hannah Montana, care s-a despartit recent de modelul de lenjerie intima, Justin Gaston, dupa o relatie de un an, s-a avantat intr-o serie de replici pline de reprosuri cu acesta, in mediul online.

Justin a inceput conflictul, postand pe pagina sa de blog: „Oamenii incurca stupiditatea cu bravada prea usor”. Miley imediat a replicat: „Yeah. Iubesc cand oamenii incurca bravada cu scrierea unor cuvinte prostesti incercand sa arate ca nu-i intereseaza. Iti e frica sa iubesti”.

Perechea a pastrat contactul dupa despartire si Miley pare a mai avea sentimente pentru tanarul de 21 ani.

Saptamana trecuta, actrita a scris o serie de mesaje de dragoste catre fostul ei prieten. „Sunt intre fericire si tristete azi. Sunt fericita ca te iubesc si trista ca nu ma pot satura de tine”, a transmis Miley.

De cand s-au despartit, Miley si Justin si-au transpus constant sentimentele cu privire la fosta lor relatie pe Twitter.

„Acum stau pe canapea si ma intreb de ce, noi ca oameni, pretindem ca totul este ok cand nu e asa. Fii serioasa”, a postat Justin. „Totul este ok, serios. Nu-ti pot schimba gandurile si inima ta nu-mi mai apartine. Poate tu esti acela care pretinde ca este ok si nu e asa”, a replicat Miley.

Miley Cyrus - Fly on the wall

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea