Showbiz

#miley cyrus #aniversare #majorat

Miley Cyrus a dansat cu mama la petrecerea de majorat

Miley Cyrus si-a sarbatorit majoratul duminica, dansand cu mama ei.

Cantareata va implini 18 ani marti, 23 noiembrie, insa a sarbatorit alaturi de prieteni si apropiati cu doua zile mai devreme.

Miley Cyrus, criticata de curand pentru ca a baut alcool in Spania, nu a putut bea cu ocazia majoratului, deoarece legislatia din SUA interzice consumul de bauturi alcoolice pana la 21 de ani.

Cyrus a ales o alta modalitate de distractie - dansul sincronizat cu mama.

"Eu si mama am invatat o coregrafie pentru mai tarziu - tuturor le place sa ne vada dansand impreuna", a declarat Miley Cyrus pentru Access Hollywood.

Chiar daca cariera ei impune si calitati deosebite de dansator, adolescenta crede ca mama ei danseaza mai bine ca ea: "E o dansatoare foarte buna".

Petrecerea de majorat nu a fost de ajuns pentru Miley Cyrus, ea hotarand ca va sarbatori de mai multe ori pana la sfarsitul lunii.

"E luna majoratului. Voi sarbatori toata luna noiembrie. De ziua recunostintei vom manca tort", a mai spus Miley, citata de omgmusic.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea