Showbiz

#mila kunis #scena #sex #natalie portman

Mila Kunis vorbeste despre scena de "sex" cu Natalie Portman

Actrita a dat in sfarsit detalii despre scena de sex cu Natalie Portman din cel mai recent film al sau, , scrie digitalspy.co.uk.

Fosta vedeta a serialului That 70s Show joaca alaturi de Natalie Portman intr-un nou film semnat de Darren Aronofsky. Black Swan este un thriller cu elemente supranaturale despre rivalitatea dintre doua balerine.

Intr-un interviu acordat revistei Black Book, Mila Kunis a evitat sa confirme ca exista o scena de sex propriu-zisa in film intre ea si Natalie Portman, dar a declarat ca isi da seama de ce relatia dintre cele doua personaje feminine fascineaza atat de mult publicul.

“Sunt doua fete care se saruta mai pasional , iar barbatilor le place asta. Natalie este visul oricarui barbat. Cred ca este ideea de rai a oricarui tocilar. Toata tevatura asta e o prostie, dar imi dau seama de ce toti vor sa afle mai mult”, a spus Kunis.

“Filmul este ca un fel de versiune reala a actului trei din Lacul lebedelor . Imi pare rau ca nu pot da mai multe detalii. Este doar un film pana la urma”, a mai adaugat actrita.

Black Swan se concentreaza pe relatia dintre o balerina veterana si una dintre rivalele sale. In film joaca si Winona Ryder.

Urmareste trailerul comediei Extract, cel mai recent film in care joaca Mila Kunis:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea