Showbiz

#disc acustic #lansare #mika #alte-genuri #pop

Mika lanseaza un disc acustic

lanseaza in aceasta luna un E.P . in editie limitata ce va include patru piese in varianta acustica, prefigurand iesirea pe piata a celui de-al doilea album al sau care va avea loc in aceasta toamna.

Mika a colaborat cu Owen Pallet de la Final Fantasy si Arcade Fire pentru acest EP ce include patru piese: „Blue Eyes”, „Toy Boy”, „Lonely Alcoholic” si „Lady Jane”.

„Songs Sorrow” va fi disponibil incepand cu data de 25 mai sub forma unei carti cu un design special ce va include si CD-ul cu cele patru piese noi lui Mika.

Fiecare cantec a fost dat unora dintre artistii si designerii preferati ai lui Mika din intreaga lume care au creat opere de arta pe baza propriei interpretari a canteceleor in cauza.

Cartea include lucrari noi ale unor artisti ca Peter Blake, Paul Smith, Es Devlin, Jim Woodring, Alber Elbaz (Lanvin), Al Columbia, Sophie Blackall, Jim Medway, David Mackie, Richard Hogg, DaWack, Nilesh Mystry, Kerasacoet, Tao Nyeu, Richard Hogg, Huck Scarry si Walter .acasa.ro/ www .acasa.ro/van" title="van">van " title="van">Van Beirendonck.

Anticipand lansarea cartii, trei dintre piesele de pe Songs For Sorrow vor fi disponibile pentru download pe 14 mai in exclusivitate pe ce va include locatii foarte speciale din intreaga lume.

Urmareste videoclipul piesei "Grace Kelly", single cu care Mika a cucerit intreaga lume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea