Showbiz

#vot #eurodance #osim #preunume #monden #muzica #mihai traistariu #dance #pop

Mihai Traistariu pune monopol pe "Mihai"

 
Mihai Traistariu , unul dintre cei mai indragiti interpreti autohtoni, s-a hotarat sa puna monopol pe numele de „ Mihai ”. Explicatia este aceea ca artistul a lansat acest brand si in strainatate.

Astfel, pentru a fi sigur ca nu va intampina dificultati cu alti interpreti in viitor, Traistariu a inregistrat prenumele Mihai la OSIM.

Si cum asta n-ar fi de ajuns, interpretul este hotarat sa branduiasca numele. Astfel, acesta s-a gandit sa deschida cateva afaceri care sa-i promoveze noul satut. Dupa firma „Mihai Taxi”, Traistariu s-a gandit pe viitor la: studioul de inregistrari „Mihai Studio”, Casa de discuri „Mihai Records”, Agentia de evenimente si impresariat „Mihai Events & Management”, „Hotel Mihai” si spalatoria auto „Mihai Car Wash”.

In alta ordine de idei, Mihai mai are un motiv de bucurie: acesta conduce detasat in concursul international , ocupand pozitia I. Ajuns la cea de-a 8-a editie, aceasta competitie se bucura de tot mai mult succes in Europa. In cadrul acestui show, Romania este reprezentata de Mihai Traistariu.

Acesta a venit pregatit cu melodia „ ” cu care a reusit sa acumuleze pana in prezent 9700 de voturi, detasandu-se astfel de Polonia care ocupa locul II cu 2700 de voturi si Italia, aflata pe locul III, cu 1900 de voturi.

Concursul va mai tine pana pe 31 decembrie, astfel oricine vrea sa voteze piesa favorita, poate intra pe site-ul oficial al competitiei, unde sunt postate cele 41 de tari cu melodiile care le reprezinta.

Piesa care va iesi castigatoare in acest concurs, va beneficia de un videoclip si de promovarea acestuia pe cele mai importante canale muzicale europene precum MTV, VH1 sau MCM. De asemenea, interpretul invingator va putea sa-si aleaga regizorul clipului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea