Showbiz

#muzica #eurovision #melodie #compozitor #studio de inregistrari #mihai traistariu #pop

Mihai Traistariu isi face propriul studio de inregistrari


Suparat pe faptul ca foarte putini compozitori ii pot compune piese care sa-i puna in valoarea calitatiile vocale, Mihai Traistariu s-a hotarat sa-si deschida propriul studio de inregistrari . Acesta se va numi „Mihai Studio” si va fi gata in luna februarie.

Solistul este deranjat de faptul ca din cele 33 de melodii scrise pentru el la Eurovision, nu a fost impresionat nici macar de una. Ca atare, s-a decis: de acum incolo o sa-si compuna singur piesele.

De altfel, artistul din totdeauna a si compus. Inca de pe vremea cand era in trupa Valahia, liniile melodice erau facute de el, iar textele de colegul sau, Dorin. De-a lungul carierei sale, Mihai Traistariu a inregistrat 150 de piese, la 120 dintre ele a fost si compozitor. Mai bine spus, nu exista nicio melodie in care sa nu se fi implicat si el, la linie melodica sau la text.

De exemplu, putini stiu ca la celebra melodie „Tornero”, refrenul a fost realizat in intregime de Mihai, motiv pentru care primeste si el drepturi de autor, alaturi de Eduard Carcota . De altfel, Traistariu este de ani de zile si membru in Uniunea Compozitorilor.

Pentru noul studio, artistul a facut o investitie de 50.000 euro si asta pentru ca acesta a comandat aparatura de ultima ora din Germania si Austria. In plus, Mihai si-a procurat cursuri si carti din strainatate pentru a se pune serios pe treaba.

"Nu stiu cati cunosc, dar Marius Moga a lucrat un an de zile intr-un studio din Alba Iulia, iar dupa numai un an, spargea piata muzicala cu hitul celor de la Akcent - " N-am bani de bilet " ... etc. Eu am o singura ambitie: vreau sa-l ajung in sase luni pe Gabi Huiban, in noua luni pe Duta si in 12 luni pe Moga", a spus Mihai Traistariu.

Cel de-al 10-lea album al artistului, dupa 6 materiale discografice realizate cu trupa Valahia si 3 albume solo, va fi gata in scurt timp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea