Showbiz

#pop #monden #mihai traistariu #tata #copil

Mihai Traistariu isi doreste un copil


Mihai Traistariu vrea sa devina tatic. Chiar daca nu intentioneaza sa se casatoreasca prea curand, artistul marturiseste ca a discutat de nenumarate ori cu prietena sa Ioana pe tema unui copil, potrivit site-ului emisiunii TV Happy Hour.

Din punct de vedere profesional, Traistariu se gandeste serios la o participarea la competitia Eurovision din 2009. Fostul membru al trupei Valahia isi doreste sa isi diversifice repertoriul muzical, artistul avand deja in plan un album de muzica populara.

De curand, Mihai Traistariu a inregistrat numele class ="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/mihai1" title=" class ="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/mihai1" title="mihai">mihai ">Mihai la OSIM. Brandul Mihai este folosit cu succes de cantaret si in strainatate.

Dupa firma “Mihai Taxi”, Traistariu s-a gandit pe viitor la si la alte proiecte: studioul de inregistrari „Mihai Studio”, Casa de discuri „Mihai Records”, agentia de evenimente si impresariat „Mihai Events & Management”, „Hotel Mihai” si spalatoria auto „Mihai Car Wash”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea