Showbiz

#save africa's children #concert #spectacol caritabil #american idol #jurizare #mihai traistariu #alte-genuri #pop

Mihai Traistariu cauta tinere talente in SUA


Mihai Traistariu a fost “curtat” de realizatorii show-ului “ American Idol ” pentru juniori, potrivit ziarului Ring . Acestia i-au propus artistului sa faca parte din echipa de preselectie a concursului.

Cei din echipa “American Idol ” au optat pentru Traistariu, dupa ce au ascultat cateva piese din repertoriul sau si au urmarit pe Internet cateva filmari cu Mihai in postura de membru al juriului emisiunii “Vreau sa fiu vedeta” de la Antena 1.

Mihai Traistariu a insistat ca in prima editie “American Idol” sa se difuzeze un material video de 4-5 minute, in care sa fie punctate principalele momente ale carierei sale muzicale.

De asemenea, Trastariu urmeaza sa reprezinte Romania in cadrul spectacolului maraton “ Save Africa's Children ” organizat tot in SUA. “Save Africa's Children ” se va desfasura pe parcursul a trei zile si urmeaza sa fie fie transmis de postul Fox TV. Cantaretul roman va interpreta 3 melodii, una dintre ele fiind “Tornero”, piesa cu care a dat lovitura la editia din 2006 a concursului Eurovision.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea