Showbiz

#razvan si dani #elena gheorghe #eurovision 2009 #love is #puerto rico #single #album #muzica #mihai traistariu #pop #dance

Mihai Traistariu a lansat noul single "Puerto Rico"

Mihai Traistariu a fost invitat la emisiunea Razvan si Dani de pe Antena 1 unde a interpretat in premiera noul lui single „ Puerto Rico ”.

Noua piesa va fi inclusa pe albumul de studio „Love Is”, cel de-al 10-lea din cariera interpretului.

Pe langa acest LP, Mihai Traistariu a mai pregatit 2 albume pentru anul acesta: unul cu muzica populara, care va avea piese cu influente din toate zonele tarii si unul cu colinde. Albumul „Love Is” va contine atat melodii in romana, cat si in spaniola.

In ceea ce priveste programul de concerte, artistul a mai precizat ca va sustine un show in Belarus, urmand ca mai apoi sa ajunga si la Beirut si Viena.

Vorbind despre performantele obtinute de Elena Gheorghe la Eurovision 2009 , Mihai este de parere ca artista nu a fost chiar de locul 19, dar eternul vot geo-politic nu ne-a avantajat.

De altfel, interpretul a subliniat faptul ca show-ul pe care l-a sustinut reprezentanta Romaniei nu s-a ridicat la standardele unui asemenea concurs. „Presiunea se acumuleaza spre final, cand incep ziarele sa scrie pe ce loc o sa venim, daca n-o sa venim pe locul pe care ni-l dorim”, a completat acesta.

Urmareste videoclipul "Tornero", piesa cu care Mihai Traistariu a ocupat pozitia a-4-a la Eurovision 2006

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea