Showbiz

#mihaela radulescu #mandinga #concert #alte-genuri

Mihaela Radulescu pe aceeasi scena cu Mandinga

Prezentatoarea TV Mihaela Radulescu va juca rolul de povestitor in spectacolul “ Historia de un Amor ” al trupei Mandinga, informeaza organizatorii evenimentului.

Conceput sub forma unei piese de teatru muzical, show-ul “Historia de un amor” va avea loc pe 21 martie 2010 la Sala Palatului din Bucuresti si se anunta a fi o premiera pentru scena muzicala romaneasca, un melanj de muzica si dans ce surprinde istoria muzicii salsa din Cuba anilor ’60 pana in Bucurestiul zilelor noastre.
 
Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de preturi in functie de pozitia in sala: 45, 60, 75, 90 si 110 lei.

Cu o cariera muzicala ce insumeaza aproape un deceniu de aparitii live, Mandinga s-a remarcat pe piata autohtona printr-o viziune inovatoare asupra muzicii, membrii trupei fiind promotorii stilului balkan salsa, stil ce imbina ritmurile latino cu elemente ale folclorului balcanic.
 
Trupa a colaborat cu unele dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicala de profil, avand totodata sansa de a canta in deschiderea concertelor unor artisti internationali precum Bryan Adams sau Rafaga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea