Showbiz

#mickey rourke #the wrestler #glob de aur #scandalagiu #fobii

Mickey Rourke - un scandalagiu hipersensibil si plin de fobii

Fosta sotie a lui Mickey a dezvaluit recent ca reputatia de baiat rau a actorului nu este nici pe departe adevarata, spunand ca acesta este un tip foarte sensibil marcat de o gramada de fobii, scrie FemaleFirst.

Rourke , care a castigat recent un Glob de Aur pentru rolul sau din dupa ce a ajuns de mai multe ori la sectia de politie pentru conflictele starnite chiar de el.

Dar fosta sotie a lui Mickey, actrita Debra Feur, sustine ca in spatele imaginii de tip dur a lui Rourke se ascunde, de fapt, un nevrotic sensibil. Actrita si-a amintit de prima intalnire cu Mickey Rourke pe platourile de filmare de la Hardcase in 1980, despre care a marturisit: "Am crezut ca e pur si simplu nebun si antisocial. Ma privea insistent si apoi se uita in alta parte. Nu stia ce sa-mi spuna si, desi era mai in varsta decat mine, se comporta ca un copil timid.”

Dupa ce s-a casatorit cu Rourke in 1981, Feur si-a dat repede seama ca actorul avea numeroase fobii. “Este o persoana hiper-sensibila. Cand ne-am intalnit prima oara se purta ca un caine batut si era foarte vulnerabil”, a spus Feur.

“Nu-i placea sa calatoareasca in avion si nu inota niciodata in ocean de frica rechinilor. S-a apucat sa practice polo, desi ii era frica de cai. A devenit faimos pentru personajele dure pe care le juca, insa e mai degraba un personaj din filmele lui Woody Allen ”, a adaugat fosta sotie a lui Mickey Rourke.

Dupa ce a intrat intr-un con de umbra, Mickey Rourke pare sa-si fi pus din nou cariera pe picioare cu rolul din cel mai recent film al sau, The Wrestler, care s-ar putea sa-i aduca chiar si un premiu Oscar.

Urmareste trailerul filmului The Wrestler.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea