Showbiz

#mickey rourke #the expandebles #sylvester stallone

Mickey Rourke joaca in filmul lui Stallone, The Expendables

s-a alaturat distributiei filmului de actiune The Expendables in regia lui Sylvester Stallone , informeaza variety.com.

va interpreta rolul unui traficant de arme lipsit de scrupule, care devine indispensabil pentru un grup de mercenari de CIA sa rastoarne un regim dictatorial din America de Sud . Filmarile vor in martie si se vor desfasura in Brazilia.

Scenariul si regia sunt semnate de Sylvester Stallone, iar pe afisul filmului mai apar Jason Statham, Jet Li, Randy Couture si Dolph Lundgren. Forest Whitaker si Ben Kingsley poarta ultimele negocieri pentru a se alatura proiectului.

Mickey Rourke, posibil castigator al unui premiu Oscar in 2009 pentru rolul din The Wrestler, ii este pe deplin recunoscator lui Stallone. Motivul? Starul din Rocky i-a oferit un rol intr-unul din filmele sale atunci cand cariera lui Rourke intrase in declin.

Urmareste trailerul filmului The Wrestler cu Mickey Rourke in rolul principal.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea