Showbiz

#st. vincent #rol #asasin #mickey rourke

Mickey Rourke - asasin in "St. Vincent"

Mickey Rourke este pe val. Actorul american, a carui cariera a fost relansata cu filmul The Wrestler , primeste oferta dupa oferta. El va juca rolul principal in , noul film al regizorului Walter Hill.

Potrivit Variety, actorul in varsta de 56 de ani, va interpreta rolul unui asasin care se intoarce la New York pentru a-si indeplini misiunea pe care o ratase in St. Vincent .

Rourke a revenit anul trecut pe ecrane, dupa o absenta de 15 ani, cu rolul unui luptator in filmul lui actor in rol principal” fiind Sean Penn (Milk).

2009 arata bine pentru Mickey Rourke, actorul avand deja trecute in agenda nu mai putin de patru filme: Killshot, The Informers, 13. Rourke se pare ca va juca rolul negativ si in continuarea blockbusterului Iron Man ale carui filmari vor incepe anul acesta, insa prezenta sa in film nu a fost confirmata deocamdata de producatori.

Urmareste trailerul filmului The Wrestler cu Mickey Rourke.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea