Showbiz

#mickey rourke #actor #hollywood

Mickey Rourke are legaturi stranse cu mafia din SUA

Se pare ca actorul Mickey Rourke are legaturi cu mafia. Potrivit unor carti publicate recent, starul hollywoodian a fost prieten apropiat cu capii mafiei din New York, anunta femalefirst.co.uk.

Vedeta din The Wrestler a aparut in cartea autobiografica a Victoriei Gotti, intitulata „This Family of Mine”. In aceasta publicatie, Victoria aduce aminte de prietenia dintre Mickey Rourke, tatal ei, John Gotti , si fratele John `Junior’ Gotti, cel care a condus clanul Gambino , una dintre cele cinci familii mafiote ale New York-ului.

Potrivit cartii Victoriei Gotti, in 1996, cand `Junior` a fost saltat de FBI, Rourke se afla la masa cu el.

Un alt autor, Gerald Posner, pretinde ca legaturile lui Rourke cu mafia sunt si mai profunde de atat.

In cartea sa, „Miami Babylon”, Posner spune ca actorul s-ar fi aflat in sala de tribunal alaturi de familia Gotti, in 1992, cand John Gotti a fost judecat. In aceeasi publicatie, Posner mai arata cum Rourke, era atat de fascinat de lumea mafiei ,i ncat  si-a creat propria banda bazata pe idealurile mafiote.

Posner pretinde ca Rourke si-a adunat 13 prieteni pe care i-a obligat sa jure credinta vesnica clanului si sa-si tatueze simboluri galice. Se pare ca „Mafia” infiintata de Rourke l-ar fi inclus si pe patronul barului de noapte din Miami, Gary James.

Urmareste trailer-ul filmului The Wrestler cu Mickey Rourke in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea