Showbiz

#michelle williams #ryan gosling #scenele de sex #toxice

Michelle Williams: "Scenele de sex cu Gosling au fost toxice"

Actrita Michelle Williams a marturisit ca s-a luptat cu propria persoana in timpul filmarii scenelor de sex cu Ryan Gosling pentru drama Blue Valentine.

Filmul, care urmareste evolutia relatiei unui cuplu pe parcursul mai multor ani, a reprezentat o provocare pentru actrita, Williams descriind scenele intime drept “toxice”.

“Nu am repetat nimic si au fost niste zile groaznice. Mai intai am filmat inceputul relatiei noastre si ni s-a parut distractiv si normal”, a spus Michelle pentru revista W.

“Apoi am filmat scenele de sex si a fost…toxic. Eu si Ryan nu mai eram Ryan si Michelle. Mi s-a parut ca scenele acelea au durat o vesnicie. Conduceam mult in fiecare seara de la filmari acasa si cand ajungeam deschideam geamurile, dadeam muzica tare si scoteam capul pe geam si urlam ca un caine. Asa reuseam sa scap de tot”, a povestit Michelle.

“Te referi la scenele la scenele de sex in care incercam sa nu facem sex?”, a intervenit Ryan Gosling, partenerul lui Williams in Blue Valentine. “A fost greu. De multe ori actorii apeleaza la trucuri dand impresia spectatorilor ca fac lucruri pe care de fapt nu le fac, asa ca a fost greu sa renuntam la ele si sa facem sa para totul cat mai real”, a mai spus Gosling.

“Actorii devin cu timpul foarte constienti de toate elementele unei filmari, sunt atenti sa nu intre in lumina celuilalt sau sa nu intre peste replicile lui. Dar toate lucrurile astea sunt artificial si trebuie sa renunti la ele ca sa dai impresia de intimitate. In viata reala sexul nu e ordonat si noi am vrut sa ne apropiem cat mai mult de ceea ce se intampla in realitate”, a explicat Ryan.

Blue Valentine a participat deja anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes si la cel de la Sundance. Va avea premiera in SUA la sfarsitul lui decembrie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea