Showbiz

#bantuita #fantoma #moarte #heath ledger #michelle williams

Michelle Williams, bantuita de Heath Ledger

Actrita michelle williams a fost vizitata de fantoma fostului sau logodnic, actorul Heath Ledger , potrivit site-ului femalefirst.co.uk.

Michelle Williams - care s-a despartit de Heath Ledger in septembrie 2007, cu trei luni inainte ca acesta sa moara din cauza unei supradoze de medicamente – si-a socat colegii de pe platourile filmului Shutter Island , cand a facut uimitoarea marturisire .

Actrita a declarat ca a fost vizitata de fantoma lui Heath Ledger de doua ori, iar la prima vizita a fost “speriata de moarte”.  

Aceasta sustine ca a fost trezita in miezul noptii de zgomote ciudate si a ramas socata cand a observat ca mobila din dormitorul ei a fost mutata.

Potrivit revistei National Enquirer , actrita sustine ca a reusit sa vada chipul fantomei, care semana foarte mult cu Ledger.

Desi la inceput nu a fost sigura pe ceea ce vede, Williams s-a convins ca este el cand a fost vizitata a doua oara si i-a cerut scuze ca nu poate fi alaturi de fiica sa, Matilda.

Urmareste trailerul filmului Brokeback Mountain, cu Heath Ledger si Michelle Williams

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea