Showbiz

#michelle rodriguez #sex #avatar

Michelle Rodriguez ar face sex cu animale (VIDEO)

Actrita , veteta din serialul Lost si deja celebra productie Avatar, a declarat in cadrul unei emisiuni de divertisment din Italia, ca atunci cand vine vorba de sex ii place sa experimenteze si ca nu s-ar feri sa faca sex cu un animal.

Invitata initial in emisiune pentru a-si promova noul film, Tropico de sangre, in care detine rolul principal, Michelle nu a ezitat sa vorbeasca, iar, despre viata sa sexuala (minutul 02:58). Mai in gluma, mai in serios, aceasta a declarat: “Imi place tot cand vine vorba de sex. Cred ca daca am sa vad la un moment dat un animal care sa imi placa, am sa fac si sex cu el”.

Michelle Rodriguez
a mai recunoscut in urma cu cativa ani ca este bisexuala, dar de la femei pana la animale este totusi o diferenta, au spus unii apropiati ai actritei.

Dupa Tropico de sangre, vedeta mai are in calendar doua productii care vor intra pe marile ecrane anul acesta, respectiv anul viitor. Primul film este Machete (2010), in regia lui Robert Rodriguez, care il are in rolul principal pe Danny Trejo, iar cel de-al doilea, Battle : Los Angeles, este un SF in regia lui Jonathan Liebesman (The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning), in care va juca alaturi de actorul Aaron Eckhart (The Dark Knight).

Urmareste filmuletul cu Michelle Rodriguez in care declara ca nu s-ar feri sa faca sex cu animale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea