Showbiz

Michael Moore lucreaza la continuarea lui "Fahrenheit 9/11"

Regizorul american Michael Moore lucreaza in prezent la o continuare a documentarului politic de succes Fahrenheit 9/11 ( 2004 ), care va fi lansat in cinematografele americane anul viitor, dupa alegerile prezidentiale din SUA. Filmul nu are inca un titlu si este cofinantat si distribuit de doua studiouri de productie mici - Overture Films, filiala a Liberty Media, si Paramount Vantage, o filiala a Paramount Pictures (Viacom).

Micheal Moore, scenarist si regizor al noului documentar, planuieste sa lanseze filmul in primavara anului 2009 , in mod deliberat dupa alegerile prezidentiale, a declarat presedintele companiei de productie, Overture, Danny Rosett.

Nu au fost facute public pana acum alte detalii referitoare la noul film al lui Michael Moore, acesta fiind in faza de productie, dar se pare ca lungmetrajul va fi "o continuare virulenta si provocatoare" a lui celebrului deja, Fahrenheit 9/11.

Trailer Fahrenheit 9/11


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea