Showbiz

#michael jackson #muzica #pop #deces #regele pop

Michael Jackson va fi inmormantat pe 7 iulie la Los Angeles

Marti, 7 iulie, vor avea loc funeraliile lui Michael Jackson la Staples Center din Los Angeles, potrivit informatiilor aparute in presa americana in decursul zilei de joi.

De altfel, familia starului a transmis miercuri printr-un comunicat de presa ca megastarul nu va fi inmormant la ferma Neverland , cum s-a vehiculat.

Compania AEG Live, organizatorul seriei de 50 de concerte pe care starul american ar fi trebuit sa le sustina la Londra, cel care detine de altfel Staples Center-ul si Nokia Theatre, va folosi ambele cladiri, dar si piata din apropierea lui pentru organizarea inmormantarii megastarului, potrivit unor surse din interior citate de Hollywood Reporter.

Desi nu a fost data nicio confirmare oficiala inca, aceleasi surse sustin faptul ca acest proiect se bucura de aprecierea ambelor parti si este foarte posibil sa fie si hotararea finala cu privire la funerarile cantaretului.

Mai mult de atat, AEG Live s-a gandit si la instalarea mai multor panouri uriase pe fatadele acestor cladiri, pentru miile de oameni care vor asista la ceremonie. Se vehiculeaza ca sunt asteptati circa 1 milion de fani. In ceea ce priveste insa sistemul de acces, nu se cunoaste inca modul in care acesta va functiona.

Miercuri, familia lui Michael a emis printr-un comunicat de presa ca la ferma Neverland, situata in centrul Californiei, nu va avea loc niciun serviciu memorial sau funerar, desi presa americana indica Neverland-ul sau Memorial Coliseum din Los Angeles ca locatie pentru funeralii .

In aceeasi zi a fost facut public si un testament al regelui pop prin care acesta cerea instituirea unui fond de administrare a averii sale in favoarea copiilor si mamei lui, Katherine Jackson . Potrivit aceluiasi act, aceasta este numita tutorele micutilor, in timp ce artista Diana Ross este aleasa tutorele de rezerva.

Michael Jackson - Black or White

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea