Showbiz

#forest lawn #los angeles #29 august 2009 #michael jackson #inmormantare #alte-genuri #pop

Michael Jackson va fi ingropat de ziua sa

Michael Jackson va fi inhumat pe 29 august, chiar in ziua in care urma sa implineasca 51 de ani. Trupul lui Michael se va odihni la cimitirul Forest Lawn, din Los Angeles. Declaratia a fost facuta chiar de Joe Jackson pentru agentia Reuters.
 
Joe Jackson a mai adaugat ca planurile pentru inmormantarea fiului sau au fost finalizate de curand.  El a precizat ca va fi o ceremonie de inmormantare privata care va incepe la ora 10.00. 
 
Este prima declaratie oficiala referitoare la inmormantarea cantaretului care pune capat celor aproape 2 luni de zvonuri aparute in mass-media.
 
O ceremonie publica inchinata memoriei lui Michael Jackson a avut loc pe 7 iulie la Los Angeles Staples Center, insa fara sa existe vreo confirmare ca Jackson ar fi fost inmormantat la acea data.
 
La ceremonia din 7 iulie au participat nume precum Brooke Shields,  Justin Timberlake, Diana Ross , Stevie Wonder , Usher, Queen Latifah , Mariah Carey.

Michael Jackson a incetat din viata pe 25 iunie, in urma unui stop cardiac.
 
Michael Jackson -"You Are Not Alone" 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea