Showbiz

#michael jackson #muzica #pop #deces #regele pop

Michael Jackson se auto-mutila

Michael Jackson s-a auto- mutilat inainte sa moara, pentru a obtine sedativele puternice de care avea nevoie, transmite femalefirst.co.uk.

Autorul mega-hitului „Thriller” a trecut in nefiinta in dimineata zilei de 25 iunie 2009 , dupa ce a suferit un atac cardiac. Presa vuieste cum ca dependenta acestuia de pastile i-a adus moartea.

Se pare ca Regele Pop era atat de disperat sa-si satisfaca dependenta sa de droguri , incat s-a dat cu capul de un perete si s-a lovit in speranta ca ii va convinge astfel pe medici sa-i furnizeze medicamentatia necesara, incluzand si anestezicul Demerol , care reprezinta de altfel arma principala in cazul mortii sale.

„Detectivii de la LAPD au intervievat aproximativ 30-35 de martori pana acum care i-au ajutat sa ajunga la concluzia ca Michael era predispus la auto- mutilare . S-a dat cu capul de pereti, a dat cu pumnii si picioarele in canapea, a facut orice pentru a cauza o taietura sau o vanataie.”
, a povestit o sursa pentru ziarul britanic Daily Mirror.

„Vroia sa-i convinga pe doctori ca a avut un accident si e in dureri – un motiv intemeiat pentru a cere pastile. Nu exista insa nicio dovada clara care sa sustina sau nu aceasta ipoteza”, a adaugat aceeasi sursa.

Michael se auto-mutila in incercarea de a atrage atentia si simpatia celorlalti. Iubea sa fie ingrijit. Era un strigat de ajutor”, a completat o sursa din partea familiei.

Michael Jackson - In the closet

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea