Showbiz

#pop #oldies #paul anka #omagiu #michael jackson

Michael Jackson, omagiat de Paul Anka la Bucuresti

Concertul pe care Paul Anka ( foto ) l-a sustinut marti seara la Sala Palatului din Bucuresti a avut parte de un moment special, in care a fost evocat marele pop star Michael Jackson .

Paul Anka s-a asezat la pian si a anuntat ca melodia pe care o va canta a fost compusa pentru un tanar, care a murit de curand. El a povestit cum multa lume a crezut ca melodia este noua. Ea a fost scrisa de fapt in 1983, insa a fost lansata abia in 2009, dupa moartea lui Michael Jackson.

O buna bucata din melodia "This Is It" (botezata initial "I Never Heard"), caci despre ea vorbim, a fost interpretata de Paul Anka la pian, pentru ca apoi din boxele salii palatului sa se auda si piesa imprimata cu vocea lui Michael Jackson.

Concertul sustinut de Paul Anka la Sala Palatului a fost primul pe care artistul canadian l-a sustinut in Romania. La show-ul de la Bucuresti au asistat peste 3000 de spectatori.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea