Showbiz

#8 iunie 2010 #londra #michael jackson #concert tribut #pop

Michael Jackson, omagiat de Justin Timberlake si Prince?

Justin Timberlake si Prince ar putea  canta pe aceeasi scena in cadrul unui concert organizat in memoria lui Michael Jackson, scrie aceshowbiz.com.

Concertul, o initiativa a lui jermaine jackson, unul dintre fratii megastarului, va avea loc pe 8 iunie 2010 , pe Wembley Arena din Londra.

Pe langa Justin Timberlake si Prince, mai exista zvonuri potrivit carora pe afisul evenimentului vor mai figura si Shakira, Earth Wind and Fire, Usher, Nelson Mandela , Jennifer Hudson , Whitney Houston, Jabbawockeez, Seal si Ne-Yo.

“Cel mai bine ar fi sa organizam cel mai mare eveniment tribut din istorie, pentru ca asa e normal cand vine vorba de un om care ne-a influentat spiritual si mental intr-un mod de nedescris", a declarat Jermaine pentru Undercover.

Jermaine Jackson planuieste acest eveniment inca din vara anului trecut. Show-ul trebuia sa se desfasoare initial in Londra, dupa care a fost mutat la Viena. Apoi a fost amanat pentru 2010 pentru ca organizatorii nu au putut confirma prezenta artistilor intr-un timp atat de scurt. In cele din urma, evenimentul a fost anulat dupa ce sponsorul principal a decis sa se retraga din proiect.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea