Showbiz

#pop #michael jackson #duet #concert #leona lewis #arena o2 #londra #muzica

Michael Jackson o vrea pe Leona Lewis in concertele de la Londra

Saptamana trecuta, Michael Jackson, constient ca cele 50 de concerte programate la Londra ar putea deveni monotone la un moment dat, a anuntat ca va avea invitati de calibru din muzica cum ar fi Britney Spears sau Justin Timberlake. Acum, regele muzicii pop a mai adaugat un nume pe lista lui. Leona Lewis ( foto ) va face un duet cu celebrul artist, pe Arena O2 .

Michael Jackson doreste sa cante hitul „ Scream ” (1995) in cadrul concertelor sale si este constient de faptul ca are nevoie de o cantareata demna sa o inlocuiasca pe sora lui, Janet Jackson .

„Michael si-a facut o lista cu cantarete care sa urce pe scena alaturi de el, in locul lui Janet, si Leona este favorita lui. Nu i-a facut nici o propunere, inca, dar este un mare fan al ei. Ea este cunoscuta in toata lumea si el crede ca duetul va prinde bine pentru carierele amandurora”, a marturisit o sursa pentru "The Sun".

Michael s-a oprit asupra Leonei pentru ca nu doreste sub nicio forma sa-si dezamageasca sora si este convins ca asa Janet va fi multumita ca cea care va performa in locul ei este o cantareata de top.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea