Showbiz

#pop

Michael Jackson, o posibila colaborare cu NKOTB

Michael Jackson doreste sa inceapa o colaborare cu trupa recent reunita, New Kids On The Block.

Se pare ca vedeta pop a discutat cu NKOTB , saptamana trecuta la resedinta acestuia din Nevada.

"Este foarte incitant. Totul este ca o mare petrecere la care toata lumea vrea sa participe", a declarat Donny Wahlberg, membru NKOTB, pentru revista The Mirror.

New Kids On The Block, in turneu

New Kids On The Block vor sa porneasca intr-un turneu in Canada si un nou album este pe cale sa fie lansat.

In acest timp, incercatul Michael Jackson sustine ca lucreaza la un album cu Will.i.Am., starul de la Black Eyed Peas. In ceea ce priveste acest proiect, o sursa apropiata a lui Jacko a marturisit ca Michael "nu va scoate nimic pana nu este total satisfacut".

O sursa apropiata a lui Michael: "E posibil ca Jacko sa nu poata face fata"

Insa, desi cantaretul sustine ca lucreaza la acest album, alaturi de Will.I.Am, o sursa apropiata lui Michael Jakson isi exprima indoiala fata de acest proiect. "Isi doreste enorm sa revina, dar este posibil ca Jacko sa nu poata face fata. Nu este suficient de puternic, nici fizic, nici psihic".

Michel Jackson este considerat regele muzicii pop, este unul dintre putinii artisti inclusi pe Rock and Roll Hall of Fame de 2 ori.

Premiile acumulate de acesta includ multiple Guinness World Records, printre care si cel pentru "Thriller", desemnat cel mai bine vandut album din lume, 13 premii Grammy, cat si vanzari de peste 750 milioane de discuri in intreaga lume.

Viata personala a lui Michael Jackson, mult prea mediatizata cuplata cu o cariera de succes, a facut din artistul pop o parte din cultura pop de mai bine de 4 decade.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea