Showbiz

#album #turneu #muzica #janet jackson #jackson 5 #michael jackson #pop

Michael Jackson nu se intoarce la fratii sai

 
Michael Jackson a infirmat stirea cum ca ar participa la un turneu cu trupa comunicat de presa .

Regele pop a marturisit de altfel ca in prezent petrece marea parte a timpului in studioul de inregistrari si asta pentru ca lucreaza la „proiecte noi si interesante”.

Cu doar o zi inainte de declaratiile facute de Michael, fratele acestuia, Jeramaine anuntase ca toata familia Jackson se pregateste pentru un turneu ce urmeaza a fi realizat la anul.

„Va fi mai mult o afacere de familie. Janet va canta in deschidere si, bineinteles, formula originala Jackson 5 ... Michael, Randy si intreaga familie... Acum suntem in studio si planuim sa iesim pe scena anul viitor`, a informat Jermaine, conform AP Australia.

Cat despre planurile profesionale ale lui Michael Jackson, acesta este hotarat sa revina pe piata muzicala. Artistul s-a decis sa se intoarca la prima sa iubire, muzica, pentru care planuieste un turneu, anul viitor si un nou album.

Momentan, cantaretul este in studiorile de inregistrare din Las Vegas unde lucreaza la noul album si pune la punct ultimile amanunte cu privire la intoarcerea sa pe scena muzicala.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea