Showbiz

#copii #muzica #50 ani #aniversare #michael jacskon #pop

Michael Jackson isi serbeaza ziua alaturi de copiii sai

Michael Jackson a declarat ca doreste sa-si aniverseze cei 50 de ani alaturi de copiii sai mancand tort si uitandu-se la desene animate .

Intr-un interviu acordat revistei „Good Morning America”, Jackson a afirmat ca se simte „foarte intelept” pentru varsta de 50 ani, „dar in acelasi timp foarte tanar”.

Prin intermediul unei linii telefonice, regele pop a vorbit pentru aceeasi publicatie, bland si linistit despre cariera sa si a insistat sa sublinieze faptul ca inca se mai delecteaza scriind versuri.

Insa, pe parcursul convorbirii telefonice, cel care a vandut peste 100 milioane de albume in cariera sa, a preferat sa vorbeasca mai mult despre copiii sai si necesitatea de a-le oferi acestora o copilarie mai fericita decat a avut-o el.

„Scriu tot timpul”, a declarat regele pop. „Imi place la nebunie sa compun o groaza de chestii. Dar, in acelasi timp imi cresc si copiii si sunt fericit alaturi de ei, ii invat sa mearga pe bicicleta si sa scrie. Imi place la nebunie.”

In ceea ce priveste cariera muzicala, Michael Jackson spera sa mai faca un ultim turneu , nu a dat alte detalii referitoare la planurile sale de viitor.

„Mi-a placut intotdeauna show-business-ul si m-am bucurat tot mereu cand ii faceam pe oameni fericiti prin acest mediu. Ador celebrarea muzicii, a dansului si a artei. Pur si simplu o ador”, a incheiat artistul in varsta de 50 ani.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea