Showbiz

#pop #michael jackson #turneu #concert #album #muzica

Michael Jackson isi pregateste revenirea pe scena

Michael Jackson revine pe piata muzicala. Artistul s-a decis sa se intoarca la prima sa iubire, muzica, pentru care planuieste un turneu, anul care vine si un nou album.

Momentan, cantaretul este in studiorile de inregistrare din Las Vegas unde lucreaza la noul album si pune la punct ultimile amanunte cu privire la intoarcerea sa pe scena muzicala.

Michael si-a pus in pericol cariera muzicala in 2005, cand a fost acuzat de molestarea sexuala a unor copii.

"Michael a spus ca nu isi face casa in Las Vegas, dar se va duce intr-un turneu mondial in 30 de orase, anul viitor. Spune ca vrea sa faca asta pentru copii lui. Vrea ca ei sa vada ce face tatal lor", a explicat o sursa apropiata artistului.

Michael Jackson, considerat regele muzicii pop, este unul dintre putinii artisti inclusi pe Rock and Roll Hall of Fame de 2 ori.

Premiile acumulate de acesta includ multiple Guinness World Records , printre care si cel pentru  „Thriller”, desemnat cel mai bine vandut album din lume, 13 premii Grammy, cat si vanzari de peste 750 milioane de discuri in intreaga lume.

Viata personala a lui Michael Jackson, mult prea mediatizata cuplata cu o cariera de succes , a facut din artistul pop o parte din cultura populara de mai bine de 4 decade.

Anul acesta, Michael Jackson a implinit varsta de 50 ani, moment pe care starul pop a preferat sa-l celebreze in familie, alaturi de copiii sai.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea