Showbiz

#michael jackson #muzica #pop #deces #regele pop

Michael Jackson - inmormantat pe 3 septembrie

Inmormantarea lui Michael Jackson este din nou amanata. Desi era programata pentru data de 31 august 2009 , familia megastarului a anuntat ca funeralile se vor desfasura de fapt pe 3 septembrie 2009.

Joe Jackson , tatal Regelui Pop, a precizat in prima faza ca inhumarea va avea loc pe 29 august , ziua in care Michael ar fi implinit 51 ani. Acest lucru nu a fost insa posibil, familia mai avand de pus in ordine o serie de lucruri.

Ulterior, s-a luat in calcul data de 31 august. Insa, nici aceasta nu a fost buna si asta pentru ca atunci se deschid scolile in Statele Unite.

Acum, tatal vedetei a spus clar ca funeralile se vor tine pe 3 septembrie, moment in care trupul neinsufletit al lui Michael isi va gasi in sfarsit odihna. Inmormantarea va avea loc in cimitirul Forest Lawn doar in prezenta rudelor si a prietenilor foarte apropiati.

Pana atunci insa, ancheta cu privire la moartea lui Michael continua, la fel si audierile judiciare privind repartizarea veniturilor sale postume.

De curand, a fost perchizitionata o farmacie din Beverly Hills, de unde Michael s-a aprovizionat, ani de zile, cu medicamente. Farmacistul este, momentan, suspectat ca i-ar fi vandut artistului pastile fara reteta.

In alta ordine de idei, vinerea trecuta, un judecator a dat aprobarea pentru organizarea unei expozitii itinerante de obiecte ale vedetei. Evenimentul va fi organizat chiar de firma care se ocupa de concertele pe care artistul le avea programate la Londra.

Katherine, mama Regelui Pop, a incercat sa se opuna acestei manifestari, dorind sa protejeze astfel mostenirea spirituala a fiului sau. Intentia insa s-a dovedit a fi una fara succes.

Michael Jackson - Give In To Me

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea