Showbiz

#pop #michael jackson #thriller #daune #judecată

Michael Jackson - dat in judecata

Actrita care a interpretat rolul iubitei in videoclipul melodiei " Thriller " l-a dat in judecata pe Michael Jackson pentru neplatata drepturilor de autor, informeaza femalefirst.com.

Ola Ray, actrita care a interpretat rolul iubitei lui Michael Jackson in videoclipul Thriller, l-a dat in judecata atat pe cantaret cat si compania de productie pentru nerespectarea contractului si a drepturilor de autor.

Avocatul actritei, cunoscuta si pentru aparitiile sale in revista Playboy, a declarat ca in contractul semnat de aceasta trebuia sa ii revina o cota din profiturile incasate de Thriller. Ola Ray sustine ca din 1983, atunci cand a fost semnat contractul, nu a primit niciun ban.

Videoclipul melodiei Thriller, care are 14 minute si a fost regizat de John Landis , a fost cel mai scump promo realizat in aceea perioada, costul sau total fiind de 500.000 de dolari.

Si regizorul John Landis l-a dat in judecata pe Michael Jackson, pentru aceleasi motive de neplata a cotei sale din profiturile clipului si ale unui documentar despre realizarea lui.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea