Showbiz

#pop

Michael Jackson colaboreaza din nou cu Akon

O noua melodie semnata Akon si Michael Jackson a fost postata pe 30 iunie pe internet, conform gigwise.com.

Akon doreste sa-l ajute pe Michael Jackson la noul album

Piesa se numeste " Hold My Hand "si postarea acesteia pe internet nu a fost insotita de niciun fel de comentarii. Insa, avand in vedere faptul ca Akon a declarat in trecut ca e decis sa-l ajute pe Michael Jackson la noul sau album, majoritatea celor care au ascultat-o considera ca melodia este rezultatul colaborarii recente a celor 2.

Single-ul "Hold My Hand" a fost primita bine de fanii lui Michael Jackson

Reactiile celor care au ascultat single-ul "Hold My Hand" de pe diversele site-uri ce-au preluat clipul de pe Youtube, au fost in mare parte pozitive, potrivit gigwise.com.

Unul dintre fanii inraiti ai lui Michael Jackson considera ca "Hold My Hand" reprezinta "revenirea regelui". "Deci dupa atata vreme, Michael Jackson inca e stapan pe situatie. Suna grozav!", si-a dat cu parerea un alt ascultator.

Michael Jackson este considerat regele muzicii pop, este unul dintre putinii artisti inclusi pe Rock and Roll Hall of Fame de 2 ori. Premiile acumulate de acesta includ multiple distinctii Guinness World Records , printre care si cea pentru "Thriller", desemnat cel mai bine vandut album din lume, 13 premii Grammy, cat si vanzari de peste 750 milioane de discuri in intreaga lume.

Viata personala a lui Michael Jackson, mult prea mediatizata cuplata cu o cariera de succes , a facut din artistul pop o parte din cultura populara de mai bine de 4 decade.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea