Showbiz

#regele pop #deces #pop #muzica #michael jackson

Michael Jackson are propriul crater pe Luna

Jackson, regele muzicii pop, se bucura de recunoastere nu doar pe Terra, ci si in...spatiu. Un crater de pe luna a fost botezat cu numele artistului, potrivit femalefirst.co.uk.

Astfel, in urma informatiilor date de Lunar Republic Society (cel mai mare grup care se ocupa de explorarile privatizate, reglementarile si dezvoltarile legate de satelinul natural al Pamantului), zona cunoscuta anterior sub denumirea de Posidonius J se va numi de acum incolo pe care insusi megastarul si-a revendicat-o cu ceva timp in urma.

De-a lungul vietii sale, Michael Jackson a folosit tema lunii in activitatile sale, de la celebrul stil de dans „moonwalk”, la desenul de pe sigiliul fermei Neverland , pana la intitularea cartii autobiografice – „Moonwalk” din 1988. De altfel, artistul a lansat si o piesa marcata de acest astru – „Scared of the Moon”.

Michael Jackson a incetat din viata pe 25 iunie in urma unui atac de cord . Funeraliile s-au dasfasurat marti, pe 7 iulie, in Staples Center din Los Angeles. Ceremonia de comemorare a fost una de proportii, lumea intreaga luand parte la aceasta prin intermediul canalelelor media puse la dispozitie.

Crater

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea